Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Εκπαιδευτικές επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων της Κατερίνης στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ενθουσιασμένοι μαθητές και εκπαιδευτικοί από την επίσκεψη

Τη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας, επισκέφθηκε η τετάρτη και η πέμπτη τάξη του 8ου Δημοτικού Σχολείου, τα δύο τμήματα της τετάρτης τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου και όλες οι τάξεις του 14ου Δημοτικού Σχολείου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους.

Οι μαθητές και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη των επαγγελμάτων, πολλά από τα οποία δεν ασκούνται πλέον, να γνωρίσουν αυθεντικά αντικείμενα και εργαλεία που χρησιμοποιούνταν κατά την παραγωγική διαδικασία και την παροχή υπηρεσιών.

Παράλληλα με την ξενάγηση προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους με θέμα την εξέλιξη της Κατερίνης κατά τον τελευταίο αιώνα.

Οι επισκέψεις ολοκληρώνονταν με ερωτήσεις των μαθητών και την επίλυση των αποριών τους.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 09:00 έως 13:00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Προηγούμενο Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες, οι εισηγητές της ενημερωτικής εσπερίδας του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου με θέμα:

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας